Recept
« Terug naar recepten
Salade van Inktvis (Insalata di seppi)
PT45M
Salade van Inktvis (Insalata di seppi)
Een heerlijk salade van inktvis (insalata di seppi) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van Inktvis (Insalata di seppi) te bereiden
de inktvis laten uitlekken, vocht opvangen.
ui ontvellen en snipperen de geplicheerde tomaat fijnsnijden.
de augurk en paprika in smalle reepjes snijden.
de olijven in ringen snijden.
ke inktvis in kleine stukjes snijden en alles met wat tot nu toe gesneden is, luchtig opscheppen.
de salade over vier cocktailglazen/borden verdelen.
het vocht uit het blikje/pot met citroensap, zout, versgemalen peper en twee theelepels warm water roeren tot een dressing/saus.
olijfolie aan de eerdere gemaakte saus toevoegen tevens de paprikapoeder aan de saus toevoegen, saus op smak brengen.
saus verdelen over de salade's.
de saus en de salade minimaal een half uur in de koeling zetten
ui ontvellen en snipperen de geplicheerde tomaat fijnsnijden.
de augurk en paprika in smalle reepjes snijden.
de olijven in ringen snijden.
ke inktvis in kleine stukjes snijden en alles met wat tot nu toe gesneden is, luchtig opscheppen.
de salade over vier cocktailglazen/borden verdelen.
het vocht uit het blikje/pot met citroensap, zout, versgemalen peper en twee theelepels warm water roeren tot een dressing/saus.
olijfolie aan de eerdere gemaakte saus toevoegen tevens de paprikapoeder aan de saus toevoegen, saus op smak brengen.
saus verdelen over de salade's.
de saus en de salade minimaal een half uur in de koeling zetten