Recept
« Terug naar recepten
Salade van kropsla, peer en geitenkaas
PT20M
Salade van kropsla, peer en geitenkaas
Een heerlijk salade van kropsla, peer en geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van kropsla, peer en geitenkaas te bereiden
Meng de mayonaise met de mosterd, olijfolie, peterselie en bieslook. Meng de kropsla in stukken met de partjes peren en de verkruimelde geitenkaas en sprenkel de dressing erover. Bak de bacon krokant in een droge koekenpan. Verkruimel de bacon over de salade.