Recept
« Terug naar recepten
Salade van pastinaken
PT50M
Salade van pastinaken
Een heerlijk salade van pastinaken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Albert Van der linde
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van pastinaken te bereiden
Neem de pastinaak en kook ze goed, giet het water af. Kook ze opnieuw in vers water met sla. Doe ze in een schotel, en doe er zout, azijn, koriander en peper over.
Je kan de pastinaken ook bakken in boter of olie na dat ze een keer gekookt zijn, als de kern eruit gehaald is in plakjes snijden dan door de bloem halen en afbakken in hete olie of boter.
Je kan de pastinaken ook bakken in boter of olie na dat ze een keer gekookt zijn, als de kern eruit gehaald is in plakjes snijden dan door de bloem halen en afbakken in hete olie of boter.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
jennifer zegt:
Bedankt alvast.
wilma zegt:
Karin Niezink-Quist zegt:
Tania zegt:
Wilma Amkreutz zegt:
Ik weet niet hoelang ik de pastinaak in de oven doe maar er moet een lichte verkleurde gloed overheen.Ik doe het altijd op gevoel. Wanneer je ze te lang in de oven laat dan worden ze veel te zacht. Temp. op 180 gr.
Proberen maar en smakelijk eten.