Recept
« Terug naar recepten
Salade van veldsla,avocado en rosbief
PT20M
Salade van veldsla,avocado en rosbief
Een heerlijk salade van veldsla,avocado en rosbief recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Odin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van veldsla,avocado en rosbief te bereiden
Veldsla wassen en uit laten lekken.Avocado schillen,in de lengte smalle reepjes los van de pit snijden.Aardpeer schillen met een dunschiller.Aardpeer en pompoen raspen op een grove rasp.Sinaasappel persen en het sap mengen met azijn en siroop.Veldsla op een platte schaal uitspreiden.Plakjes rosbief op de sla drapperen.Avocado over de rosbief verdelen.Geraspte aardpeer en pompoen in het midden leggen.Olijven over de salade verdelen.Dressing over de salade schenken.