Recept
« Terug naar recepten
Salade van vijgen en warme geitenkaas
PT20M
Salade van vijgen en warme geitenkaas
Een heerlijk salade van vijgen en warme geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van vijgen en warme geitenkaas te bereiden
Snij de vijgen open en schik er de kaas op.
Lepel er de Solo Vloeibaar over en schuif ze in een op 180° C voorverwarmde oven tot de kaas licht smelt.
Schik op de borden met de sla erlangs.
Lepel er de honing en de azijn over en werk af met pijnboompitten, vers gemalen peper en grof zout.
Lepel er de Solo Vloeibaar over en schuif ze in een op 180° C voorverwarmde oven tot de kaas licht smelt.
Schik op de borden met de sla erlangs.
Lepel er de honing en de azijn over en werk af met pijnboompitten, vers gemalen peper en grof zout.