Recept
« Terug naar recepten
Salade van vijgen, parmaham en mozzarella
PT30M
Salade van vijgen, parmaham en mozzarella
Een heerlijk salade van vijgen, parmaham en mozzarella recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van vijgen, parmaham en mozzarella te bereiden
Snij de vijgen kruislings maar niet helemaal tot de bodem in.
Snij ook de mozarella is stukken.
Scheur de parmaham in repen
Verdeel de vijgen over 4 borden en verdeel de parmaham, mozzarella en rucola eroverheen.
Besprenkel tot slot met de dressing en serveer met warme focaccia of chiabatta
Snij ook de mozarella is stukken.
Scheur de parmaham in repen
Verdeel de vijgen over 4 borden en verdeel de parmaham, mozzarella en rucola eroverheen.
Besprenkel tot slot met de dressing en serveer met warme focaccia of chiabatta
bengel6300 zegt:
soort brood?
dag Raymonda:(