Recept
« Terug naar recepten
Salade van wilde bladspinazie met spek en kaas
PT30M
Salade van wilde bladspinazie met spek en kaas
Een heerlijk salade van wilde bladspinazie met spek en kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van wilde bladspinazie met spek en kaas te bereiden
Kook de pasta en hou apart.
Rooster de walnoten/pijnboompitten en hou apart.
Bak de spekjes uit en hou apart.
Was en droog de spinazie goed en hak in grove stukken.
Meng de spinazie met de gekookte pasta, de verbrokkelde kaas en spekjes.
Pers de knoflook en maak van de rest van de ingrediënten een dressing en giet die over de salade, schep de salade vervolgens goed door.
Breng op smaak met zout en peper.
Garneer met de walnoten of de pijnboompitten en zwarte olijven.
Rooster de walnoten/pijnboompitten en hou apart.
Bak de spekjes uit en hou apart.
Was en droog de spinazie goed en hak in grove stukken.
Meng de spinazie met de gekookte pasta, de verbrokkelde kaas en spekjes.
Pers de knoflook en maak van de rest van de ingrediënten een dressing en giet die over de salade, schep de salade vervolgens goed door.
Breng op smaak met zout en peper.
Garneer met de walnoten of de pijnboompitten en zwarte olijven.
JANINE zegt: