Recept
« Terug naar recepten
Salade vitello tonnato
PT10M
Salade vitello tonnato
Een heerlijk salade vitello tonnato recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Marianne Oud
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade vitello tonnato te bereiden
Kook de eieren hard. Laat ze snel afkoelen. Pel en halveer de eieren en leg de eieren even apart. Maak dan de tonijnsaus: Laat de tonijn uitlekken en doe deze in een kom. Doe er een paar druppels citroensap, de mayonaise en cr/eme fraïche bij. Pureer dit alles met de staafmixer tot een mooie vloeibare massa. Maak de sla schoon. Verdeel de sla over 2 borden. Leg hierop een paar plakken rollade, en aan weerszijde de gehalveerde eieren. Verdeel de tonijnsaus over de rollade en de eieren. Garneer met kappertjes en tomaatjes.