KookJij

Salsa de ajo y perejil (knoflook-peterseliesaus)

Een heerlijk salsa de ajo y perejil (knoflook-peterseliesaus) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: De Spaanse Keuken. Penelope Casas
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salsa de ajo y perejil (knoflook-peterseliesaus) te bereiden

Alle ingrediënten goed door elkaar mengen.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Serveren als saus bij visgerechten of bijvoorbeeld als dipsaus bij calamares.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

flavia

flavia zegt:
Ik hoop dat je het lekker vindt. Penelope Casas gaat in heel spanje de tapasbars en restaurants af en krijgt talloze recepten. Ik heb 3 dikke boeken van haar en al veel van gemaakt bij tapasfeesten e.d. Jammer genoeg toen geen foto's van al die gemaakte recepten gemaakt.;):p
Retired

Retired zegt:
Dank voor je snelle reactie Flavia.
Niets let me natuurlijk om alle ingredienten te verdubbelen.;):p
flavia

flavia zegt:
Ongeveer 2 weken, denk ik. Maar het is niet veel qua volume. Ik maak het meestal 1 a 2 dagen voordat ik het nodig heb, zodat de smaken in kunnen trekken. In de tapasbars maken ze de saus meestal niet erg lang van tevoren. Gr.:);)
Retired

Retired zegt:
Kun je aangeven hoelang deze salsa in de koelkast houdbaar is?