Recept
« Terug naar recepten
Salsa de ajo y perejil (knoflook-peterseliesaus)
PT5M
Salsa de ajo y perejil (knoflook-peterseliesaus)
Een heerlijk salsa de ajo y perejil (knoflook-peterseliesaus) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
De Spaanse Keuken. Penelope Casas
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salsa de ajo y perejil (knoflook-peterseliesaus) te bereiden
Alle ingrediënten goed door elkaar mengen.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
Serveren als saus bij visgerechten of bijvoorbeeld als dipsaus bij calamares.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Retired zegt:
Niets let me natuurlijk om alle ingredienten te verdubbelen.;):p
flavia zegt:
flavia zegt: