Recept
« Terug naar recepten
Tapas: Garnalen en sepia met knoflook en peterselie
PT30M
Tapas: Garnalen en sepia met knoflook en peterselie
Dit is een heel leuk en lekker tapas gerechtje. De sepia is hier misschien niet zoveel gegeten dan de grote garnalen maar daarom niet minder lekker. Je kunt ook hele leuke combinaties maken. Een lust voor het oog en een streling voor de tong. Ook als hapje of klein voorgerechtje is het leuk om bijvoorbeeld een spiesje te maken of om het op te dienen in een klein (tapas)schaaltje
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tapas: Garnalen en sepia met knoflook en peterselie te bereiden
- Maak een marinade van olie, geperste knoflook, fijngesneden Spaanse peper, zout, citroensap en peterselie, doe de garnalen en de sepia erin en laat het tenminste een half uur marineren.
- Verwarm een grill pan (of koekenpan) en bak hierin de garnalen en sepia ongeveer 4 tot 5 minuten, draai ze op tijd om zodat ze rondom garen.
- Serveer ze zo snel mogelijk.