Recept
« Terug naar recepten
Sandwiches met tapenade, rucola en rosbief
PT20M
Sandwiches met tapenade, rucola en rosbief
Een heerlijk sandwiches met tapenade, rucola en rosbief recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sandwiches met tapenade, rucola en rosbief te bereiden
Tapenade:
Pureer ontpitte zwarte olijven met de ansjovis, kappertjes, teentje knoflook, mosterd, basilicumblaadjes, salie, olijfolie, zout en peper naar smaak.
Sandwiches:
Rooster de pijnboompitten goudgeel in een droge koekenpan.
Bestrijk de plakken brood met tapenade en beleg ze achtereenvolgens met rucola, rosbief, tomaat, kaas en pijnboompitten.
Pureer ontpitte zwarte olijven met de ansjovis, kappertjes, teentje knoflook, mosterd, basilicumblaadjes, salie, olijfolie, zout en peper naar smaak.
Sandwiches:
Rooster de pijnboompitten goudgeel in een droge koekenpan.
Bestrijk de plakken brood met tapenade en beleg ze achtereenvolgens met rucola, rosbief, tomaat, kaas en pijnboompitten.