KookJij

Sandwiches met tapenade, rucola en rosbief

Een heerlijk sandwiches met tapenade, rucola en rosbief recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sandwiches met tapenade, rucola en rosbief te bereiden

Tapenade:

Pureer ontpitte zwarte olijven met de ansjovis, kappertjes, teentje knoflook, mosterd, basilicumblaadjes, salie, olijfolie, zout en peper naar smaak.

Sandwiches:
Rooster de pijnboompitten goudgeel in een droge koekenpan.
Bestrijk de plakken brood met tapenade en beleg ze achtereenvolgens met rucola, rosbief, tomaat, kaas en pijnboompitten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst