Recept
« Terug naar recepten
Sandwichrolletjes met ei en basilicum
PT10M
Sandwichrolletjes met ei en basilicum
Een heerlijk sandwichrolletjes met ei en basilicum recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
tapas van Domy
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sandwichrolletjes met ei en basilicum te bereiden
Snijd de korsten van het brood. Leg telkens 2 sneetjes met 1 cm overlap naast elkaar en rol ze met de deegroller uit tot 5 langwerpige broodrepen. Bestrijk het brood met de tomatentapenade. Leg de blaadjes basilicum op de tapenade en verdeel hierover de eiersalade. Rol de broodrepen stevig op en verpak ze in plasticfolie. Leg ze 1 uur in de koelkast.
Snijd elk rolletje in 6 plakjes en steek er een cocktailprikker in.
Snijd elk rolletje in 6 plakjes en steek er een cocktailprikker in.
AnnikaT zegt: