KookJij

Saté met Ketjapsaus

Een heerlijk saté met ketjapsaus recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Suriname
Keuken: Amerikaanse
Bron: Nel Tjon Tam Sin: de Surinaamse keuken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saté met Ketjapsaus te bereiden

Snijd het vlees in dobbelsteentjes en vermeng het met de uitgeperste knoflook, ketoembar, djinten, zoute ketjap, zout, peper en suiker.
Laat ongeveer 1 tot 2 uur marineren.
Verwarm de oven voor (gasoven op stand 5 of 220 graden C) en bestrijk de braadslee of grill met wat olie.
Rijg de stukjes vlees aan staéstokjes, leg ze in de braadslee op op de grill en rooster ze mooi bruin en gaar.
Dien op met pindasaus of ketjapsaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst