KookJij

Saté van struisvogel met risotto

Een heerlijk saté van struisvogel met risotto recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Proeven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saté van struisvogel met risotto te bereiden

1. Vermeng alle ingrediënten voor de marinade. Snij de struisvogelsteak in brede repen en laat 20 minuten marineren.
2. Fruit de sjalot en de selder gaar in een klontje boter. Voeg er de rijst aan toe en roer tot hij glazig is. Blus met de sherry en laat de rijst het vocht opnemen. Doe er dan beetje bij beetje de bouillon bij; wacht altijd met de volgende schep bouillon tot al het vocht weg is. Blijf roeren.
3. Na ongeveer 20 minuten is de rijst gaar. Meng er dan de room, 1 eetlepel van de marinade en de parmezaan door. Rijg de struisvogelreepjes op een stokje en bak ze rosé. Serveer warm met de risotto.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst