Recept
« Terug naar recepten
saucijsjes met appel en ui
PT30M
saucijsjes met appel en ui
Een heerlijk saucijsjes met appel en ui recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan Linders
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe saucijsjes met appel en ui te bereiden
Verhit de helft van de boter en 1 eetlepel olijfoli in de koekenpan en bak hierin de uiringen in 5 minuten lichtbruin en zacht.Bestrooi de uiringen met suiker en roer het citroensap erdoor.Schep de ui uit de pan in een kom.Doe de rest van de boter en olijfolie in de pan en bak de saucijzen in 15 minuten gaar.Leg na 10 minuten de appelparten bij de saucijzen en bak deze even mee.Voeg het appelsap,de créme fraïche en de mosterd toe en roer door het braadvocht.Roer ook de uiringen erdoor.Verwarm de saus.Verdeel saucijzen,appel en saus over de borden.
Janita zegt: