Recept
« Terug naar recepten
Saus: appelsien met saffraan
PT15M
Saus: appelsien met saffraan
Een heerlijk saus: appelsien met saffraan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus: appelsien met saffraan te bereiden
Appelsien ontdoen van de schil, en in stukjes snijden.
Deze in een maatbeker doen en de room toevoegen. Mix deze zeer goed.
Neem een keteltje de appelsien-room mengeling laten opkoken voeg de visfond en kruiden toe. Als laatste de saffraan en porto toevoegen.
Indien nodig een beetje bijbinden.
Deze in een maatbeker doen en de room toevoegen. Mix deze zeer goed.
Neem een keteltje de appelsien-room mengeling laten opkoken voeg de visfond en kruiden toe. Als laatste de saffraan en porto toevoegen.
Indien nodig een beetje bijbinden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.