Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: kabeljauwhaasje geserveerd op een bedje van appelsien
PT20M
Dagschotel: kabeljauwhaasje geserveerd op een bedje van appelsien
Een heerlijk dagschotel: kabeljauwhaasje geserveerd op een bedje van appelsien recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: kabeljauwhaasje geserveerd op een bedje van appelsien te bereiden
Kabeljauwhaasje goed kruiden met de Seafood Rub steam deze beetgaar.
Snij de appelsien in mooie dikke schijven.
Bereiding saus:
Appelsien ontdoen van de schil, en in stukjes snijden.
Deze in een maatbeker doen en de room toevoegen. Mix deze zeer goed.
Neem een keteltje de appelsien-room mengeling laten opkoken voeg de visfond en kruiden toe. Als laatste de saffraan en porto toevoegen.
Indien nodig een beetje bijbinden.
Serveer de vis zeer warm op de appelsien een beetje saus erover en werk af met bieslook en gerookte zalm.
Geef een schaaltje saus apart bij op het bord voor de liefhebbers.
Dit gerecht werd geserveerd met aardappelpuree met een fantasie van gerookte zalm en bieslook.
Deze te vinden op mijn receptenpagina.
http://www.kookjij.nl/recept-aardappelpuree-met-een-fantasie-van-gerookte-zalm-en-bieslook
Snij de appelsien in mooie dikke schijven.
Bereiding saus:
Appelsien ontdoen van de schil, en in stukjes snijden.
Deze in een maatbeker doen en de room toevoegen. Mix deze zeer goed.
Neem een keteltje de appelsien-room mengeling laten opkoken voeg de visfond en kruiden toe. Als laatste de saffraan en porto toevoegen.
Indien nodig een beetje bijbinden.
Serveer de vis zeer warm op de appelsien een beetje saus erover en werk af met bieslook en gerookte zalm.
Geef een schaaltje saus apart bij op het bord voor de liefhebbers.
Dit gerecht werd geserveerd met aardappelpuree met een fantasie van gerookte zalm en bieslook.
Deze te vinden op mijn receptenpagina.
http://www.kookjij.nl/recept-aardappelpuree-met-een-fantasie-van-gerookte-zalm-en-bieslook
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.