Recept
« Terug naar recepten
Saus bij entrecote
PT10M
Saus bij entrecote
Een heerlijk saus bij entrecote recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ingrid Freij
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus bij entrecote te bereiden
Doe 4 eetlepels mayonaise in een kom.Scheut tomatenketchup erbij doen.
augurken en zilveruitjes fijn snijden en dit toevoegen. Dan het ei en de pindakaas. Klaar is kees. Heerlijk bij een entercote of bij de bbq
augurken en zilveruitjes fijn snijden en dit toevoegen. Dan het ei en de pindakaas. Klaar is kees. Heerlijk bij een entercote of bij de bbq
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
atijdemanmilani zegt:
Het ei dat je in de saus gebruikt is gekookt denk ik??
alvast bedankt...groetjes..Anja..
hvanroon zegt: