Recept
« Terug naar recepten
Saus : broccoli roomsausje met verse zalm
PT15M
Saus : broccoli roomsausje met verse zalm
Een heerlijk saus : broccoli roomsausje met verse zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : broccoli roomsausje met verse zalm te bereiden
Hak de zalm zeer fijn.
Sjalotje fijn hakken.
Broccoli zeer fijn snijden.
Stoof dit alles even aan in boter en kruid goed af.
Voeg de room toe en laat op een zacht vuur even sudderen.
Mix dit alles en warm goed op niet laten koken.
Voor het serveren de zeer fijn gesneden zalm ( rauw ) toevoegen.
Sjalotje fijn hakken.
Broccoli zeer fijn snijden.
Stoof dit alles even aan in boter en kruid goed af.
Voeg de room toe en laat op een zacht vuur even sudderen.
Mix dit alles en warm goed op niet laten koken.
Voor het serveren de zeer fijn gesneden zalm ( rauw ) toevoegen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.