Recept
« Terug naar recepten
Saus : Castellokaas met zwarte peper
PT20M
Saus : Castellokaas met zwarte peper
Een heerlijk saus : castellokaas met zwarte peper recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : Castellokaas met zwarte peper te bereiden
Snijd de zoete ajuin zeer fijn en stoof aan in een beetje boter.
Voeg de viskruiden evenzeer de room toe laat op een zacht vuur opwarmen.
Als laatste de kaas eronder mengen.
Serveer zeer warm.
Voeg de viskruiden evenzeer de room toe laat op een zacht vuur opwarmen.
Als laatste de kaas eronder mengen.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Castello = een milde romige kaas