Recept
« Terug naar recepten
Saus : fruitig currysausje
PT20M
Saus : fruitig currysausje
Een heerlijk saus : fruitig currysausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : fruitig currysausje te bereiden
Appels schillen en ontdoen van klokhuis, snijd in kleine stukken, ajuin ook fijn snijden, stoof deze gaar met de 2 eetlepels water en kerriepoeder.
Even de mixer erin, voeg de Boursin en room toe en laat op een zacht vuur even pruttelen.
Serveer deze saus zeer warm.
Even de mixer erin, voeg de Boursin en room toe en laat op een zacht vuur even pruttelen.
Serveer deze saus zeer warm.