Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2011.
Klik op foto om te vergroten
Recept
« Terug naar recepten
Saus met rucola en gorgonzola
PT10M
Saus met rucola en gorgonzola
Een heerlijk saus met rucola en gorgonzola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus met rucola en gorgonzola te bereiden
Stoof de fijn gesneden sjalotjes aan in een beetje boter.
Voeg de visfumet toe en laat voor de helft in koken.
Room en kaas toevoegen warm op maar laat niet meer koken kruid met peper en voeg de rucola toe.
Voeg de visfumet toe en laat voor de helft in koken.
Room en kaas toevoegen warm op maar laat niet meer koken kruid met peper en voeg de rucola toe.
Anna zegt: