Recept
« Terug naar recepten
Saus : rode ajuinroomsaus
PT10M
Saus : rode ajuinroomsaus
Een heerlijk saus : rode ajuinroomsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : rode ajuinroomsaus te bereiden
Snijd de ajuin in vieren en in daarna in fijne schijven.
Stoof deze aan in boter kruiden naar smaak met de kruiden mix.
Voeg room toe laat even inkoken, indien nodig bij binden.
Als laatste een flinke scheut balsamico appelsiendressing toevoegen.
Stoof deze aan in boter kruiden naar smaak met de kruiden mix.
Voeg room toe laat even inkoken, indien nodig bij binden.
Als laatste een flinke scheut balsamico appelsiendressing toevoegen.
Anna zegt: