KookJij

Saus : rode ajuinroomsaus

Een heerlijk saus : rode ajuinroomsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : rode ajuinroomsaus te bereiden

Snijd de ajuin in vieren en in daarna in fijne schijven.
Stoof deze aan in boter kruiden naar smaak met de kruiden mix.
Voeg room toe laat even inkoken, indien nodig bij binden.
Als laatste een flinke scheut balsamico appelsiendressing toevoegen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Haha!! Maar ach, je hebt je secretaresses die het vertalen;);)
derbyke

derbyke zegt:
Die Belgen toch ... kunnen ook niet echt Nederlands hé ...:):p
Anna

Anna zegt:
Hoi Cheryl, ajuin is inderdaad ui. Je kunt over het vraagtekentje gaan met je muis, dan zie je de veklaring.
Groetjes,
Anna.
KookJij.
cheryl

cheryl zegt:
Wat is ajuin precies? Is dat soms rode uien?