Recept
« Terug naar recepten
Saus : rozemarijn met appelsien heerlijk voor de feestdagen met wild
PT15M
Saus : rozemarijn met appelsien heerlijk voor de feestdagen met wild
Een heerlijk saus : rozemarijn met appelsien heerlijk voor de feestdagen met wild recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : rozemarijn met appelsien heerlijk voor de feestdagen met wild te bereiden
Sjalotjes zeer fijn snijden, appelsien schillen en tussen de vliesjes het vruchtvlees los snijden, pers het sap uit de appelsien.
Boter warm laten warm worden sjalotjes opstoven voeg alle ingrediënten toe en laat een vijftal min. inkoken.
Als laatste de appelsien partjes en vocht toevoegen, bindt een beetje bij met bruine roux.
Boter warm laten warm worden sjalotjes opstoven voeg alle ingrediënten toe en laat een vijftal min. inkoken.
Als laatste de appelsien partjes en vocht toevoegen, bindt een beetje bij met bruine roux.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: