Recept
« Terug naar recepten
Saus tofunaise
PT15M
Saus tofunaise
Een heerlijk saus tofunaise recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 pot personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Janneke Vreugdenhil (NRC dd 20-02-2012)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus tofunaise te bereiden
1).Laat de tofu uitlekken en doe hem in de maatbeker met de azijn, mosterd en de smaakmakers.
2).Draai tot een gladde homogene massa.
3).Voeg bij draaiende motor langzaam de olie er bij en blijf
aan de gang tot een enigszins gladde "romoge" saus is ontstaan.
4).Vervolmaak de saus met peper, zout en azijn.
2).Draai tot een gladde homogene massa.
3).Voeg bij draaiende motor langzaam de olie er bij en blijf
aan de gang tot een enigszins gladde "romoge" saus is ontstaan.
4).Vervolmaak de saus met peper, zout en azijn.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Kan worden gebruikt zoals gewone mayo (sla, frietjes, enz.)