Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Saus : venkel-kerriesausje
PT10M
Saus : venkel-kerriesausje
Een heerlijk saus : venkel-kerriesausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : venkel-kerriesausje te bereiden
Sjalotjes & venkel fijn snijden in reepjes even aanstoven in een beetje boter, kruiden naar smaak.
Voeg een flinke scheut melk en honing toe laat op een zacht vuur sudderen.
Bloem en boter goed mengen voeg deze beetje bij beetje bij de saus tot de gewenste dikte bereikt is.
Voeg een flinke scheut melk en honing toe laat op een zacht vuur sudderen.
Bloem en boter goed mengen voeg deze beetje bij beetje bij de saus tot de gewenste dikte bereikt is.