Recept
« Terug naar recepten
Saus: zacht manderijn-currry sausje
PT10M
Saus: zacht manderijn-currry sausje
Een heerlijk saus: zacht manderijn-currry sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus: zacht manderijn-currry sausje te bereiden
Sjalotjes fijn snijden.
Schil 1 manderijntje en verdeel in partjes.
De andere twee manderijntjes uitpersen.
Stoof de sjalotjes aan in boter met de currypoeder, voeg room toe en laat even opkoken.
Mixen, zet opnieuw op het vuur voeg de partjes manderijn toe, het sap van de manderijnen en de vloeibare honing.
Kruid af met de peper en laat even opnieuw opkoken.
Serveer zeer warm bij vleesgerechten of wild.
Schil 1 manderijntje en verdeel in partjes.
De andere twee manderijntjes uitpersen.
Stoof de sjalotjes aan in boter met de currypoeder, voeg room toe en laat even opkoken.
Mixen, zet opnieuw op het vuur voeg de partjes manderijn toe, het sap van de manderijnen en de vloeibare honing.
Kruid af met de peper en laat even opnieuw opkoken.
Serveer zeer warm bij vleesgerechten of wild.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
En het fijne is mijn gerechten worden tenminste gewaardeerd door kookliefhebbers en degene die het op zijn bord krijgt geserveerd. Zeer vriendelijke groeten. :);):p
derbyke zegt:
Vind het zeer spijtig als je toch een kookliefhebber bent reageer je ook op de reacties... ofwel maak je je bekend en log in, zouden er meer hier op Kookjij fijn vinden.Nog een zeer fijne gezellige avond. Groetjes Hilde Kookjij & team :);):p