Recept
« Terug naar recepten
Saus : curry - basilicum sausje
PT10M
Saus : curry - basilicum sausje
Een heerlijk saus : curry - basilicum sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : curry - basilicum sausje te bereiden
Ajuin aanstoven in een beetje boter, kruiden met peper en currypoeder.
Voeg room en honing toe, laat zachtjes inkoken.
Als laatste de fijn geknipte basilicum toevoegen.
Indien nodig binden.
Voeg room en honing toe, laat zachtjes inkoken.
Als laatste de fijn geknipte basilicum toevoegen.
Indien nodig binden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.