Recept
« Terug naar recepten
Sausje met een zachte toets van boursin met fijne kruiden
PT15M
Sausje met een zachte toets van boursin met fijne kruiden
Een heerlijk sausje met een zachte toets van boursin met fijne kruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje met een zachte toets van boursin met fijne kruiden te bereiden
Maak een blanke roux van de boter, bloem, melk en room.
Voeg de kruiden en boursin cuisine toe en laat op ee zacht vuur pruttelen.
Deze saus kan je zowel met groenten, vlees of vis opdienen.
Voeg de kruiden en boursin cuisine toe en laat op ee zacht vuur pruttelen.
Deze saus kan je zowel met groenten, vlees of vis opdienen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.