Recept
« Terug naar recepten
Sausje met wilde rode bessen en gerookt spek
PT20M
Sausje met wilde rode bessen en gerookt spek
Een heerlijk sausje met wilde rode bessen en gerookt spek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje met wilde rode bessen en gerookt spek te bereiden
Bak het spek zonder vetstoffen krokant aan , voeg de wilde rode bessen toe en kruid dit alles goed met de boven vermelde kruiden , laurier bladeren niet vergeten.
Voeg de wilfond toe en evenzeer het bier , laat dit zachtjes pruttelen .Indien nodig een beetje bijbinden .
Voeg de wilfond toe en evenzeer het bier , laat dit zachtjes pruttelen .Indien nodig een beetje bijbinden .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Deze saus kan geserveerd worden met wild of gevogelte .