Recept
« Terug naar recepten
Hinde boutgebraad
PT35M
Hinde boutgebraad
Een heerlijk hinde boutgebraad recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hinde boutgebraad te bereiden
Marineer een dag voor het braden het gebraad in de hierboven vermelde ingredienten .Neem het vlees uit de marinade en bak deze even aan alle kanten mooi bruin aan .
Deze terug in de marinade en bak deze gedurende +/- 35 min in een voorverwarmde oven op 180 gr .
Serveer met groenten en aardappelen naar keuze .
Deze terug in de marinade en bak deze gedurende +/- 35 min in een voorverwarmde oven op 180 gr .
Serveer met groenten en aardappelen naar keuze .
derbyke zegt: