KookJij

Hinde boutgebraad

Een heerlijk hinde boutgebraad recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hinde boutgebraad te bereiden

Marineer een dag voor het braden het gebraad in de hierboven vermelde ingredienten .Neem het vlees uit de marinade en bak deze even aan alle kanten mooi bruin aan .
Deze terug in de marinade en bak deze gedurende +/- 35 min in een voorverwarmde oven op 180 gr .
Serveer met groenten en aardappelen naar keuze .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo hannie , hinde is het kalf van het hert . Hindebout is een stuk gebraad met been .En zeker kun je ander vlees gebruiken .Veel succes met het kokkerelen .Groetjes van ons 3 :);):p
hannie

hannie zegt:
even vragen wat is een hinde bout en kan je eventueel ook ander vlees gebruiken;)