Recept
« Terug naar recepten
Sayur oblok-oblok - timpêh
PT30M
Sayur oblok-oblok - timpêh
Een heerlijk sayur oblok-oblok - timpêh recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
- kCal energie
- Gram eiwit
- Gram vet
- Gram koolhydraten
- Gram eiwit
- Gram vet
- Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
van mijn moeder
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sayur oblok-oblok - timpêh te bereiden
Snijd de kool in stukken,timpêh + tahu in blokjes,boontjes
schoonmaken en breken.
Breng de boullion aan de kook,voeg de ruiden,petehbonen en de ebi /garnalen toe en laat zachtjes trekken.
Doe de kool,boontjes, de lomboks óf paprika's,de timpêh en tahoe er bij,de salamblad en djerukblad en de santen.
Laat het zachtjes koken en proef of er nog zout/peper bij moet.
Mijn kookverhaal (Barbara Metz)
Mijn lievelings recept en van harte aanbevolen
Angeline van Pappelendam zegt: