KookJij

Sayur oblok-oblok - timpêh

Een heerlijk sayur oblok-oblok - timpêh recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie: - kCal energie
- Gram eiwit
- Gram vet
- Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: van mijn moeder
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sayur oblok-oblok - timpêh te bereiden


Snijd de kool in stukken,timpêh + tahu in blokjes,boontjes
schoonmaken en breken.
Breng de boullion aan de kook,voeg de ruiden,petehbonen en de ebi /garnalen toe en laat zachtjes trekken.
Doe de kool,boontjes, de lomboks óf paprika's,de timpêh en tahoe er bij,de salamblad en djerukblad en de santen.
Laat het zachtjes koken en proef of er nog zout/peper bij moet.

Mijn kookverhaal (Barbara Metz)

Mijn lievelings recept en van harte aanbevolen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Angeline van Pappelendam

Angeline van Pappelendam zegt:
Barbara,je had ons ook nog wat meegegeven en daar hebben we van gesmikkeld.Deze week ga ik het zelf maken!Ik laat nog wel weten of het dan ook bevalt.!liefs angeline:p:?
ej.gotrah

ej.gotrah zegt:
Als Indische jongen is dit natuurlijk een recept naar m'n hart:):):):)