KookJij

Sayur tjampur (gemengde groenten)

Een heerlijk sayur tjampur (gemengde groenten) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Kookstudio Assen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sayur tjampur (gemengde groenten) te bereiden

De wortel wassen en in dunne plakjes snijden.
De sperziebonen wassen en halveren.
De spitskool wassen en in kleine blokjes snijden.
De ui en knoflook aanfruiten, samen met de gember, trassi, kippenbouillonpoeder. De groenten toevoegen en afblussen met water en kokosmelk.
De groenten zachtjes garen, maar houd ze wel knapperig.

Mijn kookverhaal (Harry Löhr)

Gemaakt en gegeten bij een Indonesische Kookworkshop.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

rens

rens zegt:
Hoeveel water moet ik hierbij gebruiken? Wil dit binnenkort gaan maken en het natuurlijk wel laten smaken! Moet het nog even koken nadat water en kokos erbij gedaan zijn? Ik hoor het graag, lijkt me een lekker recept.