Recept
« Terug naar recepten
Scandinavische palingtartaar
PT20M
Scandinavische palingtartaar
Een heerlijk scandinavische palingtartaar recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Onbekend
Bron:
tijd voor vis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Scandinavische palingtartaar te bereiden
Pel en hak de ui fijn. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel, de palingfilet en de augurken in kleine blokjes. Meng de appelstukjes met de ui, de palingfilet en de augurken. Meng de crème fraîche met de dille en het citroensap. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep in het midden van 4 bordjes 1/2 deel van de palingtartaar. Leg de veldsla om de tartaar heen en schep de dillesaus over de veldsla.
Anna Koudys zegt:
Groetjes,
Anna.