Recept
« Terug naar recepten
Schelpen met grote garnalen
PT40M
Schelpen met grote garnalen
Een heerlijk schelpen met grote garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Schelpen met grote garnalen te bereiden
Kook het ei in 10 minuten hard. Snij alle groenten in kleien brunoise, kook ze apart gaar, laat ze uitlekken en meng ze door elkaar. Was en droog de sla. Doe het groentenmengsel in een slakom, meng er de walnoten door, de garnalen zonder pantser en 2/3 van de mayonaise. Neem 4 sint jacobsschelpen en beleg ze met een blaadje sla. Leg hierop het mengsel van garnalen en groenten. Pel het ei en snijd het in vieren. Leg op elke schelp een partje ei en garneer verder met de 8 garnalen en de rest van de mayonaise.