Recept
« Terug naar recepten
Schelpjes met zalm en kappertjes
PT24M
Schelpjes met zalm en kappertjes
Een heerlijk schelpjes met zalm en kappertjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
24 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
665 kCal energie
26 Gram eiwit
37 Gram vet
57 Gram koolhydraten
26 Gram eiwit
37 Gram vet
57 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
ah.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Schelpjes met zalm en kappertjes te bereiden
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, maar trek 1 minuut van de kooktijd af.
Verhit de boter in een hapjespan en fruit de sjalot 1 minuut.
Voeg de slagroom, zalm en kappertjes toe en verhit op laag vuur 2 minuten.
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit.
Voeg de pasta aan het zalm-roommengsel toe en warm 1 minuut mee.
Voeg het citroenrasp toe en breng op smaak met het sap en peper en zout.
Verdeel over 4 borden.
Verhit de boter in een hapjespan en fruit de sjalot 1 minuut.
Voeg de slagroom, zalm en kappertjes toe en verhit op laag vuur 2 minuten.
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit.
Voeg de pasta aan het zalm-roommengsel toe en warm 1 minuut mee.
Voeg het citroenrasp toe en breng op smaak met het sap en peper en zout.
Verdeel over 4 borden.