KookJij

Schwarzwalder-kirschpudding

Een heerlijk schwarzwalder-kirschpudding recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: duitse nicht
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Schwarzwalder-kirschpudding te bereiden

Verwarm de oven voor op 180 gr. vet de vorm in.
Bereidingswijze
De kersen onderin de ovenschotel leggen.
Boter en suiker in een kom zacht roeren, de eieren er 1 voor 1 door roeren. bloem en cacao met de melk en 20 ml. kirsch aanmaken. Giet het mengsel over de kersen.
Bruine suiker, water en 40 ml. kirsch vermengen en over de pudding gieten, 25 min. bakken of tot een ingestoken naald er droog en schoon uitkomt
Meteen serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst