Recept
« Terug naar recepten
Scotch broth with barly
PT160M
Scotch broth with barly
Een heerlijk scotch broth with barly recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
160 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
reis om de wereld
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Scotch broth with barly te bereiden
Breng het vlees met 1 3/4 liter koud water en het laurierblaadje
langzaam aan de kook. Schep het schuim eraf en laat de bouillon ca. 2 uur zachtjes trekken. Laat de bouillon afkoelen en schep het vet eraf. Breng de bouillon op smaak met zout en peper. Maak de groenten schoon en snijd ze in dunne reepjes. Voeg de groenten en de gort aan de bouillon toe en kook de soep nog ca. 45 min. op zacht vuur. Strooi de peterselie erover.
Serveer de soep met zelfgebakken croutons
langzaam aan de kook. Schep het schuim eraf en laat de bouillon ca. 2 uur zachtjes trekken. Laat de bouillon afkoelen en schep het vet eraf. Breng de bouillon op smaak met zout en peper. Maak de groenten schoon en snijd ze in dunne reepjes. Voeg de groenten en de gort aan de bouillon toe en kook de soep nog ca. 45 min. op zacht vuur. Strooi de peterselie erover.
Serveer de soep met zelfgebakken croutons