Recept
« Terug naar recepten
Selou turkse geboortekoekjes
PT50M
Selou turkse geboortekoekjes
Een heerlijk selou turkse geboortekoekjes recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Selou turkse geboortekoekjes te bereiden
Let op! Om de bloem zo goed mogelijk te krijgen moet je hier echt bij blijven staan tijdens het bakken. Hij moet lichtbruin kleuren want zodra hij uit de olie komt word hij donkerder (net als amandelen) roer met een houten lepel.
Meng deze ingredienten bij elkaar neem een grote koekvorm hartjes uit.
Bestrooi met muisjes en leg in papieren cups.
Meng deze ingredienten bij elkaar neem een grote koekvorm hartjes uit.
Bestrooi met muisjes en leg in papieren cups.
een kind zegt: