Recept
« Terug naar recepten
Servisch vleesgerecht met rijst
PT60M
Servisch vleesgerecht met rijst
Een heerlijk servisch vleesgerecht met rijst recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
vereniging van keurslagers
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Servisch vleesgerecht met rijst te bereiden
Spoel het varkensvlees onder stromend koud water af, dep het droog en snijd het in blokjes. Bak de spekjes uit. Braad het varkensvlees in het spekvet en kruid het met peper en zout. Snijd de uien in plakjes en laat ze bruin worden bij het vlees. Voeg de risottorijst toe en bak die al roerend mee en giet de bouillon erover. Voeg de tomatenstukjes toe en het rijstgerecht. Laat alles in 35 minuten gaar koken. Roer de créme fraïche door het gare gerecht en breng het op smaak met paprikapoeder en bestrooi het geheel met peterselie.