Recept
« Terug naar recepten
Shoarmaragout met knoflookcouscous
PT15M
Shoarmaragout met knoflookcouscous
Een heerlijk shoarmaragout met knoflookcouscous recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Onbekend
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Shoarmaragout met knoflookcouscous te bereiden
Snijd het vlees in smalle reepjes. Snipper de uien. Doe het vlees met de ui in een kom en meng er de kruiden, de olie en het verkruimelde bouillontablet door. Zet de afgedekte kom 2 uur in de koelkast. Doe het vlees in een pan en giet er zoveel water op dat het net onder staat. Breng langzaam aan de kook en laat op heel laag vuur met het deksel op de pan 1 uur stoven. Schep af en toe om. Snijd intussen de schoongemaakte champignons in vieren en roer ze met de rozijnen door het vlees. Laat nog een kwartiertje stoven. Roer de crème fraîche en de koriander door de ragout. Bind de ragout met allesbinder en breng op smaak met zout en peper. Maak de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg gelijk met het water de uitgeperste knoflook toe. Geef er een komkommersalade bij die wordt aangemaakt met Bulgaarse yoghurt, zout en peper.