Recept
« Terug naar recepten
Siciliaanse ossenhaas
PT20M
Siciliaanse ossenhaas
Een heerlijk siciliaanse ossenhaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
teddy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Siciliaanse ossenhaas te bereiden
Snij alle groenten, en was deze.
Bereidingswijze
Verhit de boter in een pan en bak de ossenhaas bruin. Leg de ossehaas apart,en
giet de boter af. Voeg nu de paddestoelen, prei, artisjok en paprika toe.
Voeg na ongeveer 10 minuten de tomaten toe.
Plet de peperkorrels en doe deze bij het mengsel.
Voeg de room en de aurum toe.
Op smaak brengen met zout en peper.
Bereidingswijze
Verhit de boter in een pan en bak de ossenhaas bruin. Leg de ossehaas apart,en
giet de boter af. Voeg nu de paddestoelen, prei, artisjok en paprika toe.
Voeg na ongeveer 10 minuten de tomaten toe.
Plet de peperkorrels en doe deze bij het mengsel.
Voeg de room en de aurum toe.
Op smaak brengen met zout en peper.
dyvano zegt:
Aurum is een echt lekkere likeur. Het wordt gemaakt van sinaasappelen en lijkt erg op de Franse Cointreau.
Redactie KookJij