Recept
« Terug naar recepten
Sinaasappel créme
PT10M
Sinaasappel créme
Een heerlijk sinaasappel créme recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ibolya kokke
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
7 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sinaasappel créme te bereiden
Rasp de schil van de sinaasappel eraf en vang dit op in een bakje.
Pers het sinaasappelsap eruit van 3 sinaasappels en vang dit op in een maatbeker.
Voeg de crème fraîche en honing toe in een bekken en roer dit goed met een garde door elkaar. Voeg langzaam wat sinaasappelrasp toe.
Voeg het sap toe en meng dit goed totdat er een zachte crème ontstaat.
doe het in een spuit/doseer flesje. Dek dit af en zet in de koeling
snijd van de overgebleven sinaasappels de schil eraf en snijd de partjes eruit(zonder velletjes). Leg deze in een bakje
Pers het sinaasappelsap eruit van 3 sinaasappels en vang dit op in een maatbeker.
Voeg de crème fraîche en honing toe in een bekken en roer dit goed met een garde door elkaar. Voeg langzaam wat sinaasappelrasp toe.
Voeg het sap toe en meng dit goed totdat er een zachte crème ontstaat.
doe het in een spuit/doseer flesje. Dek dit af en zet in de koeling
snijd van de overgebleven sinaasappels de schil eraf en snijd de partjes eruit(zonder velletjes). Leg deze in een bakje
Dominique zegt: