Recept
« Terug naar recepten
Sinaasappel-mascarpone sandwich
PT10M
Sinaasappel-mascarpone sandwich
Een heerlijk sinaasappel-mascarpone sandwich recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Sinaasappel-mascarpone sandwich te bereiden
- Was de sinaasappels. Rasp de schil. Pers uit één helft het sap. Schil de andere 3 helften tot op het vruchtvlees en snij ze dan in fijne plakjes.
- Roer de honing samen met de mascarpone en het sinaasappelsap tot een glad mengsel.
- Beleg 3 boterhammen met plakjes sinaasappel en een laag mascarponecrème. Werk af met wat geraspte sinaasappelschil en leg er een tweede boterham bovenop. Snijd doormidden.
Eet smakelijk!
- Roer de honing samen met de mascarpone en het sinaasappelsap tot een glad mengsel.
- Beleg 3 boterhammen met plakjes sinaasappel en een laag mascarponecrème. Werk af met wat geraspte sinaasappelschil en leg er een tweede boterham bovenop. Snijd doormidden.
Eet smakelijk!