KookJij

Sinaasappel-tijmsaus (voor gevogelte)

Een heerlijk sinaasappel-tijmsaus (voor gevogelte) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Koken op z'n Hollands. Het Nederlands Zuivelbureau.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sinaasappel-tijmsaus (voor gevogelte) te bereiden

De boter verhitten en hierin het sjalotje fruiten.
Dan de tijm + de fond + de bouillon + de sinaasappelsap erdoor roeren.
Laat de saus een paar minuten inkoken tot ± de helft overgebleven is.
Roer dan de crème fraîche erdoor en de saus nog even laten inkoken.
Op smaak brengen met zout en peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst