Recept
« Terug naar recepten
Sinaasappel-tijmsaus (voor gevogelte)
PT10M
Sinaasappel-tijmsaus (voor gevogelte)
Een heerlijk sinaasappel-tijmsaus (voor gevogelte) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Koken op z'n Hollands. Het Nederlands Zuivelbureau.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sinaasappel-tijmsaus (voor gevogelte) te bereiden
De boter verhitten en hierin het sjalotje fruiten.
Dan de tijm + de fond + de bouillon + de sinaasappelsap erdoor roeren.
Laat de saus een paar minuten inkoken tot ± de helft overgebleven is.
Roer dan de crème fraîche erdoor en de saus nog even laten inkoken.
Op smaak brengen met zout en peper.
Dan de tijm + de fond + de bouillon + de sinaasappelsap erdoor roeren.
Laat de saus een paar minuten inkoken tot ± de helft overgebleven is.
Roer dan de crème fraîche erdoor en de saus nog even laten inkoken.
Op smaak brengen met zout en peper.