Recept
« Terug naar recepten
Sinaasappelpasta met waterkers
PT30M
Sinaasappelpasta met waterkers
Een heerlijk sinaasappelpasta met waterkers recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sinaasappelpasta met waterkers te bereiden
Boen 1 sinaasappel schoon en rasp het oranje gedeelte van de schil eraf.Pers beide sinaasappels uit,breng het sap aan de kook en laat het tot de helft inkoken.Kook intussen de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking en giet het af.Roer het sinaasappelraspel en de crème fraîche door het ingekookte sinaasappelsap en breng het al roerend aan de kook.Breng het op smaak met de mosterd,peper en zout.Schep de pasta door de saus en warm het goed door.Verwijder de grove takjes van de waterkers.Schep dan de waterkers en de ham luchtig door de pasta en verdeel dit over 4 borden.Bestrooi met de kaas en serveer direct.