Recept
« Terug naar recepten
Sinaasappelsla met Tropicana Pineapple en Lime
PT30M
Sinaasappelsla met Tropicana Pineapple en Lime
Een heerlijk sinaasappelsla met tropicana pineapple en lime recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Valerie Bruyninckx
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sinaasappelsla met Tropicana Pineapple en Lime te bereiden
Schil de sinaasappelen en snijd ze in kleine blokjes. Hak de koriander fijn, roer deze door de sinaasappelblokjes en zet het mengsel in de koelkast.
Laat de gelatineblaadjes in koud water weken om ze zacht te maken. Breng de room aan de kook, neem van het vuur en klop de gelatine eronder. Giet de room en de Tropicana Pineapple & Lime in een sifon. Schud krachtig, steek 2 gaspatronen in de sifon en plaats ten minste 2 uur in de koelkast.
Verdeel de sinaasappelsla over glazen of schoteltjes. Schud de sifon en spuit de mousse op de sla. Versier met een lepeltje kaviaar van Tropicana (zie recept: ananasijs met kaviaar van Tropicana). Leg een blaadje koriander op de kaviaar en dien heel koud op.
Laat de gelatineblaadjes in koud water weken om ze zacht te maken. Breng de room aan de kook, neem van het vuur en klop de gelatine eronder. Giet de room en de Tropicana Pineapple & Lime in een sifon. Schud krachtig, steek 2 gaspatronen in de sifon en plaats ten minste 2 uur in de koelkast.
Verdeel de sinaasappelsla over glazen of schoteltjes. Schud de sifon en spuit de mousse op de sla. Versier met een lepeltje kaviaar van Tropicana (zie recept: ananasijs met kaviaar van Tropicana). Leg een blaadje koriander op de kaviaar en dien heel koud op.