Recept
« Terug naar recepten
Sint-jacobsnoten met witloofcurry en appelen
PT20M
Sint-jacobsnoten met witloofcurry en appelen
Een heerlijk sint-jacobsnoten met witloofcurry en appelen recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Speciale gelegenheden - Kerst
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sint-jacobsnoten met witloofcurry en appelen te bereiden
Doe in een pan het fijngesneden witloof, de sjalotten, de in blokjes gesneden appelen met schil, look in de schil, komijn, curry, kokosmelk, geraspte kokosnoot en peper en zout. Laat 8 min. bakken en hou warm.
Frituur enkele witloofblaadjes op 100°C. en laat ze uitlekken op absorberend papier.
Bak op het laatste moment de sint-jacobsnoten aan elke zijde kort aan in een antikleefpan met een scheutje olijfolie en peper en zout.
Schik op warme diepe borden de witloofcurry de sint-jacobsnoten en de garnituur. Dien meteen op.
Frituur enkele witloofblaadjes op 100°C. en laat ze uitlekken op absorberend papier.
Bak op het laatste moment de sint-jacobsnoten aan elke zijde kort aan in een antikleefpan met een scheutje olijfolie en peper en zout.
Schik op warme diepe borden de witloofcurry de sint-jacobsnoten en de garnituur. Dien meteen op.
cathy zegt: