Recept
« Terug naar recepten
Sintsoep
PT20M
Sintsoep
Een heerlijk sintsoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sintsoep te bereiden
Doe de bouillon in de pan, voeg de sugar snaps toe en kook de soep 4 minuten. Giet de soep in de vuurvaste kommen, voeg bij ieder een halve eetlepel bisschopswijn of port en knip er wat bieslook boven. Leg over elke kom 1 plakje bladerdeeg en bestrooi met sesamzaad. Zet de soepkommen bovenin een op 240 graden voorverwarmde oven en bak de bladerdeeghoedjes in 7 minuten goudbruin.
Debby zegt: