Recept
« Terug naar recepten
Sis Kebab (spies van rundvlees)
PT25M
Sis Kebab (spies van rundvlees)
Een heerlijk sis kebab (spies van rundvlees) recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
spar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sis Kebab (spies van rundvlees) te bereiden
Snijd alle pezen en vliezen van de entrecote en snijd het vlees vervolgens in dobbelstenen. Meng de fijngesneden ui, de olijfolie, citroensap, peterselie, laurier, peper en zout door elkaar.
Giet de marinade over de entrecote en laat het vlees ca. 1 uur in de koelkast marineren. Schep het vlees af en toe om.
Rijg het gemarineerde vlees aan spiesen, evenals de groenten. Rooster beide spiesen 3 tot 5 minuten op de gril of barbecue. Neem de spiesen van het vuur en houd ze warm in aluminiumfolie.
Schep de warme rijst op de borden en leg hierop een vleesspies en een groentespies.
Garneer Sis Kebab met parten citroen en serveer het gerecht met de gemengde sla met tomaat en komkommer
Giet de marinade over de entrecote en laat het vlees ca. 1 uur in de koelkast marineren. Schep het vlees af en toe om.
Rijg het gemarineerde vlees aan spiesen, evenals de groenten. Rooster beide spiesen 3 tot 5 minuten op de gril of barbecue. Neem de spiesen van het vuur en houd ze warm in aluminiumfolie.
Schep de warme rijst op de borden en leg hierop een vleesspies en een groentespies.
Garneer Sis Kebab met parten citroen en serveer het gerecht met de gemengde sla met tomaat en komkommer